- Autor: martatko9
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jáhly (v suchém stavu) | 150 |
| Sójový nápoj Zajíc (suchý stav) | 40 |
| Jablka | 500 |
| Švestková povidla | 160 |
| Rozinky | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7199 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 365,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 219,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 900 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 45.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 27.4, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






